Deze website maakt voor optimale service gebruik van cookies. Door gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Ok

Viega Prevista

Eenvoudige installatie, maximale vormgevingsvrijheid: Aan de ontwikkeling van ons nieuwe voorwandsysteem hebben onze ervaring en uw ideeën bijgedragen. Het resultaat: Viega Prevista. Een nieuwe generatie voorwandtechniek. Ze bespaart arbeidstijd en biedt u en uw klanten het grootst mogelijke comfort.

Een spoelreservoir. Drie toepassingen.

Slank en flexibel: We hebben ons assortiment voor u radicaal vereenvoudigd. Er zijn drie voorwandtoepassingen voor droog- en natbouw. Hart van de systemen is het nieuwe Prevista spoelreservoir. Het kan zonder hulpgereedschap worden gemonteerd en is bovendien compatibel met alle Visign bedieningsplaten.

Productdetails

Hoogwaardige materialen. Voor elk wat wils.

Van gefineerd houtoppervlak en geborsteld roestvrij staal tot glas en hoogwaardige kunststof – de materiaaldiversiteit van de nieuwe Visign bedieningsplaten is groot. Ze bieden voor elke smaak het passende design en scoren bovendien met zeer moderne techniek. Alle platen zijn compatibel met het Prevista spoelreservoir en kunnen grotendeels zonder hulpgereedschap worden gemonteerd.

Productdetails

Ontwikkeld volgens uw ideeën.

Prevista is betere voorwandtechniek omdat wij deze met u hebben ontwikkeld. Samen hebben we geprobeerd, gereviseerd en geoptimaliseerd. Het resultaat kan zich laten zien en kan snel worden geïnstalleerd.

Getest en goed bevonden.

Een aantal experts hebben Prevista begeleid, getest en beoordeeld, van prototype tot afgewerkt product. We hebben hen geïnterviewd. Ontdek zelf wat zij over onze nieuwe voorwandtechniek te zeggen hebben.

Ervaringsverslagen

Eenvoudiger. Compatibeler. Beter.

Overtuig uzelf en neem vandaag nog contact met ons op. We maken graag een afspraak om de nieuwe Prevista voorwandtechniek bij u te presenteren.

  • Betrouwbare Viega kwaliteit
  • Eén systeem voor alles
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Maximaal rendement
  • Overtuigende service
  • Volledige compatibiliteit
  • Individuele designs
  • Hoogwaardige standaards