Bedieningsplaten.
Als design het devies is.

Viega heeft een compleet nieuw gamma bedieningsplaten ontwikkeld. Ze zijn makkelijk te plaatsen en te vervangen én ze zijn compatibel met de douche-wc’s van andere fabrikanten. De ontwerpen bieden bovendien voor elk wat wils: dankbaar om het design van elke badkamer tot in het kleinste detail door te voeren.

Voordelen voor architecten

Makkelijk vervangen

Als architect weet u beter dan wie ook: de keuze van vandaag is niet altijd de keuze van morgen. De bedieningsplaten van Viega kunnen makkelijk vervangen worden – zonder hulpgereedschap. Zo kunnen uw klanten hun badkamer telkens een nieuw cachet geven.


Configureer uw bedieningsplaten

In een badkamer telt elk detail. Als architect kijkt u verder dan de louter hygiënische functie van bedieningsplaten, en geeft u ze een plek in een harmonieus geheel.


Bekijk de mogelijkheden in de configurator.
Bedieningsplaten: welke mogelijkheden hebt u?
  • Keuze uit verschillende materialen en kleuren: glas, hout, metaal, kunststof, acryl-glas
  • Hygiënisch: contactloze bedieningsplaat mogelijk
  • Comfort: geïntegreerde ledverlichting mogelijk

Een nieuwe generatie voorwandtechniek

Achter de bedieningsplaten gaat een totaal nieuwe generatie voorwandtechniek schuil: Prevista. Een flexibel systeem, met één spoelreservoir voor drie voorwandtoepassingen – wandinstallatie, staanderconstructie en railmontage. Het systeem is niet alleen compatibel met alle Viega bedieningsplaten, maar ook met douche-wc’s van andere fabrikanten.

Vraag een afspraak

Ja, ik wil meer weten over Prevista, de actie voor installateurs en de voordelen voor mijn bureau. Daarom maak ik graag een afspraak met mijn key accountmanager bij Viega.