Eén spoelreservoir.
Drie voorwandtoepassingen.

Wanneer u een installeert, wilt u kwaliteit in handen hebben. Tegelijk wilt u dat systeem snel en makkelijk installeren. Daarom is er nu Viega Prevista: een systeem met één spoelreservoir voor drie voorwandtoepassingen – wandinstallatie, staanderconstructie en railmontage.

Voordelen voor installateurs

Eén spoelreservoir,
ongekende flexibiliteit

Het voordeel van zo’n eenvoudig systeem? De ongekende flexibiliteit en ontwerpvrijheid. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd, dus u stelt zelf heel makkelijk het gepaste voorwandconcept samen. Zo komt u altijd tot een design op maat.


In hoogte regelbaar

Waterafsluitingen of afvoeren in hoogte verstellen? Dat kan standaard en makkelijk met de nieuwe snelspanners van Viega Prevista – zodat u geen kostbare tijd verspilt. Het resultaat? Een even stabiele installatie als met een schroefverbinding.

Snelle en eenvoudige montage

Eenvoud en duidelijkheid voor installateurs, dat geldt zeker ook tijdens de montage. Er zijn weinig componenten, zodat u Prevista snel en zelfs zonder hulpgereedschappen monteert. Extra handig: alle beweegbare delen (met de hand te monteren) zijn geel gekleurd.


Geïntegreerde stroomsmoorklep

Met twee instelschuiven regelt u de kleine en grote spoelhoeveelheid. De spoelstroom instellen gebeurt met een spoelstroomsmoorklep.

1 pallet kopen = 1 Prevista gratis

Ja, ik heb 1 pallet Prevista voorwandsysteem gekocht. Ik voeg hieronder mijn gegevens toe. Daarna bezorgt Viega mij een voucher die mij recht geeft op extra 1 Prevista voorwandsysteem.

* Deze actie kan slechts 1x per BTW-nummer gebruikt worden.